maanantai 10. kesäkuuta 2013

perheenlisäystä

Ei mulla sen ihmeellisempiä asioita kuin että jee aurinko paistaa taas ja jee tällä viikolla pääsen katsomaan Into the Darknessin ja jee aamulla jääkaapissa oli maitoa kahviin.

Ja sitten on tietysti yksi sydäntä, mieltä ja sielua suuresti lämmittävä uutinen ja suuuuuuren suuri odotuksenaihe. (Äiti, jos jotenkin mystisesti eksyt lukemaan tätä niin anteeksi etten kertonut eilen kun kävin.....). Päivälaskuri kertoi jäljellä olevista päivistä näin:

"Päivämäärien välillä on

  28 päivää
28 päivää muutettuna eri ajan yksiköihin on
  0,08 vuotta
  0,93 kuukautta
  4,00 viikkoa
  672 tuntia
  40320 minuuttia
  2419200 sekuntia"


Että mitäkö täällä nyt sitten odotetaan? Se paljastuu luokkakaverin WhatsAppin kautta lähettämästä kuvasta:

PURR!
Tuo vasemmanpuoleinen pikkukisu saapuu uuteen kotiinsa 8.7!  Pennut syntyivät siis luokkakaverin vanhempien kissalle ja minähän halusin itselleni ehdottomasti toisen niistä nyt, kun kerrankin olosuhteet kissan hankinnalle ovat enemmän kuin suosiolliset.

Ääää, tuskin pysyn nahoissani, vielä on melkein kuukausi odotettavana!
Tällä välin voin onneksi purkaa kissakuumettani hamstraamalla olennaisia tarvikkeita, jotta kaikki on valmiina kun pikkuinen saapuu kotiin. Myös nimi on kovassa mietinnässä. Pennusta vielä tiedetä kumpaa sukupuolta se on (veikkaus oli tyttö, mutta se tieto ei ole vielä ihan 100% varma), ja siksi nimiehdotuksia pitääkin miettiä nyt tuplamäärä. Että jos jollekulle teistä tulee mieleen hyvä nimi, niin kertokaa se ihmeessä!
Kannattaa varautua kissakaverin seikkailuihin jatkossa myös täällä blogin puolella, voi nimittäin olla että pennun kotiuduttua kamera tulee olemaan enemmän kuin ahkerassa käytössä..

 Purrpurr siis vaan teille kaikille ja hyvää alkavaa viikkoa!Ei kommentteja: