perjantai 21. kesäkuuta 2013

Mc Midsummer

 

Viime juhannuksena olin töissä, kävin veneilemässä, herkuttelemassa äidin ja äidin miesystävän proomulla, kannoin mukanani kuuluisaa The Bucketia yöelämän sykkeessä, onnistuin rikkomaan lempifarkkuni junaradan aitaan ja poseerasin kaverin kännykkäkameralle junalaiturilla keskellä yötä samaisissa pöksyissä. Oon ehkä salaa vähän vakuuttunut siitä, että Sabotagen Sinin hittibiisi kertoo juuri meikätytön farkuista. Paitsi että kukaan ei puhunut kyseisessä tilanteessa kenellekään etelää.

No, tänä juhannuksena olen töissä, saunon ja grillaan. Siinä se.


 

Sattuneesta syystä tällä hetkellä ei ihan noin leveästi hymyilytä (katsotaan palkkapäivänä sitten uudelleen, ehehehehhee), mutta ihan hyvä tämä on näinkin. Juhannus kuitenkin tulee joka vuosi ja mökkeillä ehtii myöhemminkin.


 

Ja kuten kuvista varmaan näkee, niin hiukset menivät ja vaalenivat vielä pari astetta. Sekin riittää tekemään tästä juhannuksesta hyvän, koska sävy alkaa olla suorastaan bra, ellei jopa bäst. Ja vaikka ensin arvelin että tummaverikkönä hankitut tummakehyksiset lasit näyttäisivät hölmöltä nykyisen vaalean hiuskuontalon kanssa, niin ihan kivaltahan nuo näyttää. Edelleen.

Hyvää juhannusta, nauttikaa kesästä ja toisistanne! Allekirjoittanut itse yrittää olla hukkumatta ranskisaltaaseen ja lupaa visusti pitää työhousut jalassa työkavereiden ja asiakkaiden viihtyvyyttä ajatellen.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ajoin perjantaina ja sunnuntaina Mikkelin ohitte ja meinasin kyllä poiketa hampparilla ihan vaan koska tiesin, että oot töissä. No tilin saldo olikin sitten huimat 3€, niin en viittinyt tulla. :D


Jasu