keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

hellepäivä, pälleheivä

Phuuh, helle sen kuin jatkuu. Kokkolasta Mikkeliin raahaamani hellevaatevarastot ovat aika vähäiset, kun oletin tieysti että tuleva kesä olisi vähintäänkin yhtä sateinen kuin edeltäjänsä. Lisäksi kaikki viime kesänä hankkimani shortsit ja muut kesähepenet ovat nykyään lähes poikkeuksetta liian isoja (köh kiireinen kevät köh), joten täytyy muutenkin hankkia uusia kesävermeitä ihan reippaalla kädellä. Onneksi tähänkin pulmaan on ratkaisu nimeltä kirpputori, eiliselläkin kirpparikierroksella onnistuin löytämään itselleni varsin kivannäköiset vihreät shortsit naurettavan huokeaan yhden euron hintaan.

 
Sitten vaan kesäreppu olalle, niin ikään kirpputorilta löytyneet sandaalit jalkaan ja rannalle paistattelemaan päivää tovereiden kanssa.

 
Joku voisi haukkua sandaalejani mummokengiksi, mutta ei haittaa, ovatpahan hyvät jalassa ja omaan silmääni varsin söpskätkin vielä.
 
Rannalla vierähti ihan huomaamatta peräti neljä tuntia, varsin hyvin käytetty vapaapäivä siis. Tuossa ajassa onnistuin myös aurinkorasvalla löträämisestä huolimatta kärventämään selkäni ja käsivarsissakin rehottaa aurinkoihottuma kuin viimeistä päivää. En näköjään koskaan opi, vaikka joka kesä käy ihan tismalleen sama juttu. saaturin saaturi, kirvelee. Lohtujäätelöä naamariin siis ja tuulettimen eteen kyrmöttämään.

Ei kommentteja: