maanantai 27. toukokuuta 2013

alkukesän tunnelmia

Kesäkodin seinältä löytyy hieno ajatus:


Lause tarkoittaa Googlen mukaan (korjatkaa mikäli olen väärässä) seuraavaa: "a merry heart does good like a medicine". No, niinhän se tekee, mitä sitä vastaakaan väittämään.

Ja tänä kesänä oma sydämeni on ainakin varsin merry. Tai on ollut jo pidemmän aikaa, mutta varsinkin nyt, juuri tänä nimenomaisena kesänä. Seuraavan neljän kuukauden aikana ei tarvitse ostaa yhtäkään junalippua, viettää yhtäkään sunnuntaita lähtö- ja "yhyymullaonjonytsuaikävä"-fiiliksissä tai laskea päiviä siihen kun pääsen lempparikainalopaikalle. Pelkästään jo nuo faktat tekee sydämen todella, todella iloiseksi.

Mikään ei ole tällä hetkellä parempaa kuin se, että joku on odottamassa kun palaa töistä kotiin. tai että on joku, jolle tehdä ruokaa ja jonka kanssa maratoonata Sherlockia tai katsoa leffoja myöhälle yöhön kun ei vielä nukuta tarpeeksi. Elämän pieniä iloja, mutta sitäkin tärkeämpiä. Ja sekin on ihan kivaa, että toinen tuo maalaisperunalastuja kaupasta, vaikka tarkoituksena oli hakea vain pari purkkia ruokakermaa.

Tästä kesästä tekee spesiaalin myös viime kesältä tuttu tosijees työpaikka, huikeat toverit ja kaikki suunnitelmat jotka vain odottavat toteuttamista. niin ja tietysti instagramissakin esitelty, kirpputorilta löytynyt virkattu kesäreppu.

 

Kuuleeko kesä 2013, olen valmis.

Ei kommentteja: