perjantai 24. toukokuuta 2013

alku


KUKA?

Salla, ikää 24 vuotta. Opiskelen ammattikorkeakoulussa Kokkolassa teatteri-ilmaisun ohjaajaksi ja ensi syksynä pyörähtää käyntiin kolmas opiskeluvuosi. Vapaa-aika kuluu näytellen koulun produktioissa, ystäviä tapaamalla, elokuvia ja tv-sarjoja fanittamalla, juomalla liikaa kahvia (maidolla, ei sokeria) sekä reissaamalla Kokkola-Mikkeli väliä rakkaan ystäväni VR:n avustuksella.

Lemppariasioita elämässä ovat tällä hetkellä maailman paras poikaystävä, lemmikkikani Aramis, kirpputoreilla kiertely, sipsit tzatziki-dipillä, vanhat kerrostalot ja leveät ikkunalaudat, elokuvien ja tv-sarjojen psykopaattipahikset, retrokuvioidut verhot ja tyynynpäälliset, kesäavovaimoilu,  puujalkahuumori ja sananmuunnokset. Myös unelmointi, käsikirjoituksesta omien repliikkien merkitseminen ja nukkuminen pitkään aamuisin ovat lähellä sydäntä.

MIKSI?

Kirjoitin melkein kolmen vuoden ajan blogia, mutta lopulta inspiraatio tyrehtyi elämän kuljetellessa vähän sinne sun tänne ja päätin suosiolla vain antaa olla. Pari päivää sitten sain kuitenkin jälleen blogikärpäsen pureman ja no, tässä sitä taas ollaan. Jätän menneisyyden painolastin taakseni tämän uuden blogin myötä ja toivon, että saan bloggaamisesta tällä toisella kierroksella vähintään yhtä paljon energiaa ja inspiraatiota kuin sillä ensimmäisellä. Sillä kivaahan tänne kirjoittelu on ja toivottavasti myös te, arvoisa pieni lukijakuntani, saatte tulevista höpötyksistäni edes jotain irti.

MITÄ?

Oman elämän ihmellisyyksiä, teatteria, kirpputorilöytöjä, oman pukeutumisen kanssa kriiseilyä, valokuvia ja ihan vaan yleistä lätinää jos sun mistä.

Ja nyt kun on viralliset esittelyt hoidettu pois alta, voin julistaa Dear, dear Sallyn uuden aikakauden alkaneeksi. Ulkoasu tosin etsii vielä vähän paikkaansa ja muotoaan, mutta muuten töttöröö ja hellät tunteet, näillä mennään!

4 kommenttia:

Allu. kirjoitti...

Whii, hyvä! \o/

MiLLie X kirjoitti...

jee, olet palannut! :)

Heli kirjoitti...

jes, hyvä että jatkoit. :-) oot huippu!

salla kirjoitti...

allu: jee! :D

millie x: mustakin on kiva olla takaisin ja kiva nähdä sua taas kommenttiboksin puolella :)

heli: jee, kiva on jatkaa! :)