perjantai 2. elokuuta 2013

näin kulutin kuukauden


Kuluneen kuukauden tapahtumia pähkinänkuoressa Instagram-kuvien siivittämänä:


- Novaksi ristitty pieni kissaneiti saapui kotiin, vihdoin ja viimein. - Mökkeilin A:n, pari mikkelikaverin ja Kokkolasta saapuneiden tovereiden kanssa onnistuneesti pari vuorokautta. Ehdottomasti tämän kesän parhaiten käytetyt vuorokaudet.
 

- Jännitettiin A:n kanssa Arpan ja Novan ensikohtaamista. Alkuun Nova yritti kovasti isotella, mutta onneksi Arppa on maailman coolein kani, eikä hermostunut hetkeksikään neidin uhitteluyrityksistä. Ja yhä edelleenkin se on Arppa joka määrää, herra nimittäin jyrää Novan välittömästi mikäli neiti tulee liian lähelle. Mielummin näin päin.- Kävin vaalentamassa ja sävyttämässä hiuksiani vielä kerran kampaajalla. Lopputulos: perfect.- Ostin uudet syyskengät, hups. Ostos oli tosin perusteltu, sillä kengät olivat a) aitoa nahkaa, b) alennuksessa, c) ainoat jäljellä olevat ja d) just eikä melkein meikätytön kokoa. Se oli kohtalo jos joku.
 


- Käytiin A:n kanssa rentoutumassa mökillä vuorokauden verran.- Kuvasin nukkuvaa Novaa varmaan sadannen miljoonannen kerran.

 

 - Istuin vihdoin ja viimein tatuoijan tuoliin ja sain Ketun ja Ruusun ranteisiini.


Sellainen kuukausi siis takana.
Alunperin tämän postausikkunan avaamisen tarkoituksena oli näyttää teille huomenna Helsingissä vietettäviin hääjuhliin hakkimani mekko (joka on muuten ihan hirvittävän ihana), mutta ehdinkin jo pakata sen ennen kuin tajusin ottaa siitä kuvan, hö. Esittely siirtyköön tästä syystä siis ensi viikkoon, kun palaamme A:n kanssa pääkaupunkiseudulta.Huomiset häät hhirvittää ehkä hiukan, sillä hääpari (tai kukaan muu vieraskaan) ei ole minulle ennestään tuttu. Sainkin kutsun lähinnä A:n avecina, sulhanen kun sattuu olemaan tuon yhden torvelon lapsuudenystävä. Toisaalta ihan jännittävää päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja ihailemaan kesäistä Suomenlinnaa. Ja saapahan ihan luvan kanssa laittautua oikein huolella, mäkkitätinä kun sitä ei hirvittävästi pääse muuten harrastamaan. Huomista laittautumista kompensoidakseni iskinkin tänään pitkästä aikaa pipon päähän, jotta huominen hiusten kihartelu ja asettelu tuntuisi entistäkin juhlallisemmalta. Hyvää viikonloppua, palataan asiaan ensi viikolla!

Ei kommentteja: